Реклама

четвъртък, 8 декември 2011 г.

Хороскоп Скорпион 2012 - годишни хороскопи за всички зодии 2012

Хороскоп Скорпион 2012 показва, че ви очакват много нови контакти с различни личности. Най-често те ще са свързани с работата и като цяло с професионалния ви живот. Възможно е да ви потърсят и хора, с които сте имали връзка в миналото, но те няма да ви заинтригуват и ще ви амбицират да мислите само за бъдещето. 2012 година ще започне в нормален ритъм, но приятели и познати ще ви накарат да се замислите дали да не сте по-внимателни в решенията си относно техни действия. Въпреки съмненията, някой от тях може да промени коренно живота ви с действие или съвет, който ще ви даде.

Добре е да не задълбавате в служебните и личните проблеми, защото може да се стресирате допълнително. Работата ви ще е на "кантар" въпреки че ще полагате огромни усилия в нея. Понякога нейното темпо ще зависи изцяло от моментните ви настроения. През 2012 година ще имате огромно желание за развлечения и нужда от публични места, на които да разтоварвате нервната си система. Според хороскоп Скорпион 2012 ви очаква важно решение на вълнуващ ви живо въпрос, за който ще трябва да положите много усилия и енергия за положителен завършек. Възможно е близки познати да ви помогнат в трудни моменти, в които се чувствате безпомощни и не виждате светлина в тунела.

Според вашият хороскоп 2012 през първите месеци на новата година ще се фокусирате върху финансовата част от живота си и върху семейните отношения, които е възможно да не са в желаните от вас "параметри". Липсата на подкрепа от близки или средства може да провалят ваш проект, върху който сте работили дълго. Според хороскоп Скорпион 2012 е възможно да се разделите с дългогодишни приятели заради недоразумения, които не зависят от вас. Тайна връзка не е желателна, защото тя може да започне твърде романтично, но бъдете сигурни, че ще завърши с огромно разочарование за вас. Някои от представителите за зодията Скорпион ще имат желание да се отдадат във всеки един възможен момент на домашни занимания като е възможно дори да започнат дистанционна работа от дома си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар