Реклама

вторник, 29 ноември 2011 г.

Хороскоп Козирог 2012 - годишни хороскопи за всички зодии 2012

Новата година предрича за хороскоп Козирог 2012 известни трудности, но и достатъчно приятни моменти. Представителите на зодията трябва да обърнат повече внимание на здравето си, както и на осигуряването на достатъчно средства за него, за да са подготвени при евентуални извънредни ситуации. Нервната им система ще е изнежена и ще е нужно да я щадят ако искат да нямат проблеми с нея. Няколко препятствия в работата ще ги затруднят временно, но с правилни ходове ще ги преодолеят почти безболезнено и без допълнителни утежняващи последствия. Пререкания с колеги също са възможни, но те ще са главно за начина на работа и извън професионалната сфера контактите с тях ще си останат в стария им вид.

Изблиците на гняв и непремерени думи могат да задълбочат конфликтите, така че е добре да се избягват или създават. През новата 2012 година според хороскоп Козирог 2012 година, неговите представители ще трябва да довършат няколко започнати преди време задачи, които са им създавали неудобства и има изгледи да се решат по най-приемливия начин. Ненадейни повреди на автомобили или машини могат да спънат работата им в един период от време, но тези проблеми бързо ще се решат след намесата на компетентни лица. За повече шансове и надеждност в работата е възможно да се изиска от тях да придобият допълнителна квалификация, която ще им бъде полезна в бъдеще.

В любовта тази година Козирозите ще имат небивали успехи и това ще удовлетвори тяхното его и подхрани самочувствието им. Според хороскоп Козирог 2012 е възможно да срещнат партньори, които ще променят вижданията им за романтиката и връзките като цяло. Новите близки отношения с интригуващи личности ще им донесат повече самоувереност, което ще им помогне да се чувстват по-силни и да вземат бързо правилни решения в неловки ситуации. Промените предизвикани от връзките им в началото може да ги объркат, но в крайна сметка ще са голям плюс за тях и доизграждането на техния характер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар