Реклама

неделя, 9 декември 2012 г.

Хороскоп Телец 2013

За този знак се предполага, че ще му липсват някои моменти, които е пропуснал с приятелите си, но с малко усилия може да ги навакса. Те ще имат нужда от него и ще му го покажат в няй-подходящия момент. Според хороскоп телец 2013 година много от представителите му, ще имат леки спънки в работата, които с много малко усилия ще могат да изгладят. Да се покажат пред околните с професионализма си ще е основна стъпка, която дори може да им помогне да се издигнат на по-високи постове. Колегиалността ще бъде на първо място, но чрез нея и работата ще върви по-гладко.

Финансово според хороскоп телец 2013 година голяма част от представителите му ще са със стабилни доходи въпреки, че понякога няма да им достигат. В месеците май и октомври е възможно да получат големи суми от наследство или от сделки които от дълго време се стараят да приключат. Тези, които имат заделени средства ще търсят нови начини за доходност от тях, но е добре да не рискуват всичко за да не се окажат с големи загуби.

В любовно отношение повечето от тях ще имат възможност да изживеят връзката си с пълна сила през летните месеци и есенните когато ще предприемат романтични пътешествия до красиви места.

Няма коментари:

Публикуване на коментар