Реклама

сряда, 28 септември 2011 г.

Хороскоп Риби 2012 - годишни хороскопи 2012 за всички зодии

Може да имате притеснения за здравето си тази година, но вероятно ще е достатъчно да си наложите граници за някои вредни ваши навици и да включите достатъчно почивка в работните си дни. Според вашия хороскоп Риби 2012 някои от вас ще се опитат да намерят повече време за себе си и да се отдадат на по-дълги почивки, но не на всеки от вас ще се отдаде тази възможност заради натовареност в работата и поетите ангажименти. Ще търсите промени и във всеки свободен ден ще се опитвате да се отдалечите от стандартното си ежедневие като е възможно да завържете нови запознанства, които ще се окажат добри приятелства в бъдеще покрай пътуванията ви. Новите ви приятели ще ви въздействат с техните виждания за живота и е възможно да ви запалят по нови хобита, които вълнуват и тях. Щом четете блога за хороскопи 2012, значи живо се интересувате от тях и може да продължите да четете.

Известна чат от хората зодия Риби през 2012 ще се опитат да намерят своето спокойствие и вътрешен мир като е възможно да се отдадат на нови духовни познания и да се задълбочат в интересите, за които нямат време в последните години. Артистичните натури ще се отдадат на творчески занимания, които ще ги разтоварят и същевременно ще им донесат огромно задоволство от постигнатите резултати.

В личния живот, според вашия хороскоп, за да задържите партньора до себе си ще е нужно да усвоите нови методи и умения, чрез които ще поддържате вашата връзка "жива". Разбирателство между вас няма да липсва, но ще е нужно да запалите "огъня" помежду ви отново, за да продължите щастливо напред в живота си. Малки конфликти във връзката ви не са изключени, но с търпение и навременно овладяване на ситуацията ще се справяте безпроблемно. Любовта няма да ви изостави и според хороскоп Риби 2012 вие ще сте доволни от вашата връзка и случващото се с нея.

В работата ви вероятно ще имате много нови отговорности, но те само ще ви помогнат в кариерното развитие и ще ви направят по-устойчиви на напрежението според хороскопи 2012 година. Поддържайте се в добро здраве и се старайте да сте максимално енергични, за да поемате всички нови задачи с хъс, който ще ви издигне в очите на висшестоящите.

Материалното ви състояние ще е добро и има възможност да получите бонуси или допълнителни премии, които ще ви изненадат, но ще са заслужени, защото ще са подобаващи за допълнителната ви работа и отдаденост на професията. В общи линии според хороскоп Риби 2012 тази година ще е добра за вас и може да очаквате подобрения в личния живот и благосъстоянието си.

1 коментар:

  1. a liubovta mi s BO....tozi aspekt kade e ???Boo...obi4am te...samo za rabota i za bonusi se 4ete a za na6ite 4uvstva i na6ia jivot -dvamata...

    ОтговорИзтриване