Реклама

четвъртък, 29 септември 2011 г.

Хороскоп Овен 2012 - годишни хороскопи 2012 за всички зодии

През 2012 година е възможно да имате коренни промени в работата, ежедневието и дребни болежки, които ще разклатят временно здравето ви. Според вашите хороскопи 2012 година, промените може да ви донесат допълнителни задачи в работата и още отговорности, но вие ще се мобилизирате и ще се справите с утежнението, което ви предстои. За да избегнете натоварването е добре при евентуална възможност за нова работа да се възползвате от нея ако тя отговаря на вашите изисквания за заплащане и работно време. Ако останете на старата си работа е нужно да предприемате стъпки, които са бързи и практични, за да разполагате с повече време в личния си живот. Според хороскоп овен 2012 е възможно е да ви се предложи курс или обучение за работа в друга сфера на бизнеса, която живо ви интересува и е вашата мечта от дълги години. Добре е първо да помислите сериозно дали тя е целта ви в следващите години и смело да пристъпите към действие.

В предишните редове за вашият хороскоп овен 2012 година стана въпрос най-вече за работата ви, но нека да обърнем внимание и на останалите обстоятелства около живота ви, които също са от основно значение за вас. Въпреки, че работата е важна за съществуването на хората днес (както е било от край време) трябва да обръщате повече внимание и на своето здраве. Съветът ни от блога за хороскопи 2012 е да се постараете да почивате достатъчно през свободното си време, за да направите организма си по-силен и издръжлив на вируси и всякакви други болести.

Отношенията ви с околните ще са в нормалните граници и трябва да не обръщате внимание на някои от тях, които не са ви приятни. Приемете, че с тях сте само на работа или по друго задължение, което е временно и не позволявайте да товарят психиката ви. В личният ви живот ще срещнете разбиране от близките ви хора и ще се разбирате чудесно през новата 2012 година. Постарайте се да им обръщате внимание ако искате и те да ви ценят повече. Понякога вашата липса ги натъжава и за това се старайте да прекарвате повече време с тях, то няма да е загубено и ще направи всичките ви моменти с тях прекрасни.

Според хороскоп овен 2012 от края на месец октомври до средата на ноември представителите на зодията ще се изправят пред някои сложни въпроси, които ще трябва да разрешат през новата година. Внимавайте много и не бързайте, рисковете са големи, но времето ще ви е достатъчно, за да се справите с тях подобаващо. Енергични сте и не губете бързо вяра във всички действия, които ще предприемете, завършекът им ще е в реда на нещата само ако ги изпълнявате с нужното постоянство.

1 коментар:

  1. az si imam virus ot koito niama le4enie .Ot 6tama na BO ...toi e zavinagi i razni drugi kandarmi ne minavat

    ОтговорИзтриване